Novigrad 2017

Tradicionalne spomladanske priprave v Novigradu počasi postajajo prav  legendarne. Štirje dnevi so polni dogodkov in prigod in komaj ostane kaj časa za počitek. Hotel Maestral je bil ponovno  naš dobri gostitelj in nas razvajal z prijetnim ambientom, dobro  hrano in odlično lokacijo.  Letos sta bili z nami  tudi dve »pridruženi članici«, ki pa sta si s svojo dobro voljo in simpatičnostjo takoj prislužili polnopravno članstvo. Jana in Tjaša, hvala vama za prijetno družbo, upam, da se še kdaj vidimo. V hotelu nas je bilo tako skupaj šestnajst, Peter in Mojca, pa sta raje uživala v svojem lepem avtodomu.

Prvi zbor.

Prvi zbor.

Zbrani pri večerji.

Zbrani pri večerji.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kolesarsko so priprave uspele, saj smo vsak dan naredili ali  presegli načrtovane poti. Povzetek vseh rund skupaj najdete TUKAJ. Prvič smo se povzpeli na Oprtalj , ki nas je nagradil z neverjetnim razgledom. Razen ene predrte zračnice in poškodovanega obroča  nismo imeli nobenih zapletov. Dobrodošla novost pa so bila testna kolesa ROSE, nad katerimi smo bili vsi zelo navdušeni.  Njihova vodljivost, lahkotnost ter udobje so navdušili vsakega, ki je nanj sedel. Dušana celo tako, da se sploh ni želel posloviti od njega. Še enkrat velika hvala Jaki , ki nam je omogočil testiranje ROSE koles in zagotovo bo katero kmalu v naših garažah.

Za nepozabni družabni del priprav sta več kot uspešno skrbela Gašper  in Roman. Njuni navihanosti in iskrivosti ni bilo ne konca ne kraja. Enostavno ju ni bilo mogoče dati na pavzo, kaj šele ustaviti. Poleg bolečin v zadnji plati in mišicah, smo tako čutili tudi tiste v trebušni preponi.

ROSE konjička in lipicanci.

ROSE konjička in lipicanci.

Vrsar vabi.

Vrsar vabi.

Motovun

Motovun

Še tukaj mu je šlo na smeeeeh.

Še tukaj mu je šlo na smeeeeh.

Demonstracija lepe drže v parkurju.

Demonstracija lepe drže v parkurju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konjički počivajo...

Konjički počivajo…

..... mi tudi.

….. mi tudi.

 

 

 

 

 

 

Ko ga je nastavil, ga ni dal več nazaj.

Ko ga je nastavil, ga ni dal več nazaj.

To je to.

To je to.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vreme smo naročili in dobili ravno takega kot smo želeli, nismo pa dobili željene tortice za slovo v Umagu, zato jo bomo poiskali naslednje leto.

Vsem, ki ste bili z nami še enkrat hvala za prijetno družbo, vsi ostali pa se nam pridružite drugo leto in ne bo vam žal !

Limski kanal

Limski kanal

Se vidimo spet !

 

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja